Sisustussuunnitelma vai shoppailuseuraa?

PMP Designilta löytyy laaja palvelukattaus, räätälöidään niistä juuri sinulle sopiva paketti. Lähtökohtanani on aina asiakkaan tarpeiden kuunteleminen ja toiveiden täyttäminen. Sisustussuunnitelman voi saada edullisesti ja vaikka miten pieneen tilaan, joten älä epäröi kysyä lisää!

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu lähtee aina asiakkaan, eli tilan käyttäjän tarpeesta. Tavoite voi olla paremmin toimiva tila, lämpimämpi tunnelma tai piristysruiske värimaailmaa muuttamalla. Vai haluatko kaikkea näistä kerralla - sekin onnistuu!

Rakennatko unelmiesi kotia, mutta et osaa yhdistää oikeita palasia toisiinsa niin että kaikki sopii yhteen? Älä murehdi yksin, vaan pyydä minut maksuttomalle kartoituskäynnille Tampereen, Nokian, Oriveden ja Kangasalan seuduilla.

Kartoituksen tai keskustelumme pohjalta laadin tarjouksen sisustussuunnittelusta. Tämän jälkeen teen halutun suunnitelman, jonka käymme yhdessä läpi tehden mahdolliset muutokset. Saat suunnitelman mukana kaikki tarvittavat tiedot sen toteuttamiseksi. Suosittelen myös mielelläni paikallisia alan ammattilaisia avuksi toteutuksiin.

Stailaus

Stailaus on näppärä keino uudistaa ja raikastaa tilan ilmettä ilman pitkäkestoista remonttia. Turhan tavaran siivoaminen ja oikeat pikkumuutokset tekevät ihmeitä. Stailaus auttaa ostajaa hahmottamaan paremmin tilan mahdollisuudet ja koon ja saattaa jopa nostaa myytävän asunnon arvoa. Tärkeintä on kuitenkin stailauksen vaikutus tilan tunnelmaan. Se inspiroi myös vanhaa asukasta näkemään koko kotinsa uusin silmin. Kokeillaanko miten kotisi muuttuu kevyellä stailauksella?

Tekstiilisuunnittelu

Tekstiileillä on arvaamattoman suuri vaikutus tilan viihtyisyyteen ja tyylin. Niillä on myös energiankulutuksellinen ja äänieristyksellinen arvo. Houkuttelevat tekstiilit kertovat huoneen omistajasta, joten niillä saadaan tuotua helposti asukkaiden persoonallisuutta, ikää ja mieltymyksiä esiin.

Jos yhteen kauniisti sointuvien verhojen, mattojen, sisustustyynyjen, peitteiden ja muiden tekstiilien valinta tuntuu vaikealta, kysy rohkeasti apua. Selvitän mieltymyksesi sekä tekstiilien käyttötarkoituksen ja laadin joko suunnitelman, tai sisustan tilan valmiiksi tekstiileillä. Nappiin valitut tekstiilit kruunaavat ja viimeistelevät niin olohuoneen, kuin leikkimökinkin. Ne ovat kätevä keino päivittää kotiin uusi ilme!

Tilaratkaisut somistamisesta selkeyttämiseen

Joko olet kokeillut olohuoneen somistusta teemajuhlien mukaiseksi tai repäisevän ja huomiota herättävän näyteikkunan vaikutusta myyntiin? Tilan kuin tilan saa loihdittua halutun teeman ja tunnelman mukaiseksi pienilläkin nikseillä. Teema voi olla mikä vaan: lennokkaat lastenkutsut, railakkaat rapukestit, herkät häät tai ristiäiset… Mielikuvitus ja toiveesi apunani toteutan ikimuistoiset somistukset juhliisi!

Somistus voi keskittyä myös vain pöytäkoristeluun, näyteikkunan somistukseen, tapahtuman kokonaisilmeen viimeistelyyn tai näyttävän messuosaston tai sisääntulon toteuttamiseen. Onpa toiveesi wau-efekti ovella tai selkeämpi myymälätila, ota yhteyttä ja pyydä somistusapua idearikkaalta sisustussuunnittelijalta!

Pikasuunnitelmat

Haluatko todella edullisen ja nopean ratkaisun sisustuspulmaan? Lähetä kuvaus tilasta ja tarpeesta sekä muutama kuva, niin saat sähköpostilla ratkaisun ongelmaasi. Raportti sisältää esimerkiksi värisuunnitelman, ideoita uusista huonekaluista ja tekstiileistä.

Katso lisää ja tilaa pikasuunnitelma!

Shoppailukaveri

Kaipaisitko sisustusostoksille tukea oikeisiin valintoihin? Sisustussuunnittelijalta voit kysyä neuvoja ja ehdotuksia kalustevalinnoista, väreistä ja kokonaisuuksien luomisesta. Voimme kierrellä kaupoissa muistiinpanoja tehden, tai hankkia saman tien tarvitsemasi sisustuselementit. Tämä shoppailukaveri takaa antoisan ostosreissun ja auttaa välttämään virhevalinnat!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi sisustusratkaisusta!

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  sisustussuunnittelu
  •  stailaus
  •  tekstiilisuunnittelu
  •  tilaratkaisut

Suosittele meitä