Tilaratkaisut ammattilaiselta Pirkanmaalla

Pia PasuriPMP Designen tavoite on suunnitella ainutlaatuiset ratkaisut sinulle, joka kaipaat toimitiloihisi uudenlaista ilmettä tai haluat kodistasi enemmän itsesi näköisen kokonaisuuden. Hyvän sisustussuunnitelman avulla toteutat kodin tai tilan muutokset oman aikataulusi mukaan. Sisustussuunnittelijan huolella laatima suunnitelma maksaa itsensä takaisin sekä euroina että ajansäästönä.

Sisustuksellinen toiveesi ei aina tarvitse olla iso. Tarjontani kattaa myös pienten tilojen ratkaisut, kuten kodinhoitohuoneen käytännöllistämisen tai olohuoneen ilmeen päivittämisen. Ratkaisen myös harmittavat sisustusongelmat pikasuunnitelmalla.

Taustalla verhosuunnittelijan näkemys

Työkokemukseni verhosuunnittelijana antoi vahvan tekstiiliosaamisen ja hyvän tuntuman niiden monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin. Tekstiilit ja värit ovat merkittävä ja silmiinpistävä osa onnistunutta sisustuskokonaisuutta. Suunnittelutyöni ei kuitenkaan pysähdy tekstiileihin, vaan tarjoan muun muassa somistuksia ja stailauksia sekä koteihin että yritystiloihin ja myymälöihin.

Palvelut Orivedeltä käsin

PMP Design sijaitsee Orivedellä, Tampereen kupeessa. Sisustuksen suunnittelussa etäisyys ei ole este, vaan saat suunnitelman ja sisustusneuvot sähköpostiisi. Tutustu laajaan palvelutarjontaani ja ota rohkeasti yhteyttä.

Löydetään sinun näköisesi sisustusratkaisut.

Kiinnostuitko palveluistamme?

  •  sisustussuunnittelu
  •  stailaus
  •  tekstiilisuunnittelu
  •  tilaratkaisut

Suosittele meitä